Dit nog even ter extra informatie…………

Wilt u kennis komen maken met ons en onze katten/kittens, dit is mogelijk, de kittens mogen bezoek  ontvangen vanaf 6 weken, wij stellen het zeer op prijs, als  u echt  geinteresseerd bent,  dat u ons komt  bezoeken om de kleintjes te bewonderen en wij kennis kunnen maken om te zien of er een wederzijdse klik is.

 

De kittens mogen pas met 16 weken de cattery verlaten, de kleintjes worden met een contractje geplaatst, de kittens/ oudere katten die als gezelschapsdieren verhuizen,  zullen voordien door mijn dierenarts gecastreerd/gesteriliseerd worden, de gemaakte  kosten hiervan zullen voor rekening van de koper zijn. 

 

Belangrijke informatie over enten op maat!! 
Wanneer een kitten zijn koffertje mag pakken, krijgt die mee:  
een stamboom,een contract, een europees dierenpaspoort met hierin natuurlijk een gezondheidsverklaring van de dierenarts en een mooi samengesteld kittenpakketje zodat het kleintje de eerste dagen zijn vertrouwde voedsel kan eten, dit om darmproblemen te voorkomen. Het is erg raadzaam de kleine zeker ‘t eerste jaar bij u thuis zijn vertrouwde voedsel te laten eten.

Onze kittens groeien op in huiselijke kring,  samen met andere katten en  2 boomertjes ,  er is altijd iemand thuis hierdoor krijgen ze heel veel aandacht en zullen ze  optimaal gesocialiseerd worden.

Wij plaatsen geen kitten dat alleen gehouden zal worden,  ze verhuizen per 2 of  na een maatje die nog niet al te lang alleen is geweest , eentje die nog jeugdig genoeg is om lekker te willen stoeien met een kitten,  ook mogen onze kittens bij hun eigenaren niet vrij los over straat lopen, goed alternatief is een kattenren, een  goede afgeschermde tuin of balkon waar ze echt niet uit kunnen. Regelmatig lees ik dat mensen een kat aan een tuigje buiten laten, ik ben hier geen voorstander van en zal dit ook niet adviseren.

 

Onze katten krijgen hoogwaardig  droogvoer, dit wordt besteld bij Zooplus.nl

droogvoer :  wij voeren diverse soorten hoogwaardige graanvrije brokken door elkaar zodat ze gewend zijn aan wisselende voeding oa Feringa eend en vis, deze varianten zijn voor alle leeftijden geschikt.


natvoer:   daags vers vlees ( Darf  kattenvlees verschillende soorten of eendagskuiken), maar ook blikvoer met een hoog vlees gehalte, wel alles graanvrij,  om zo uit te kunnen groeien tot grote en sterke katten.


Wanneer wij moeder natuur een handje moeten helpen, dan worden de kittens bijgevoed met volle geitenmelk .

Mocht u op de koffie/thee willen komen, dan zouden wij het zeer op prijs stellen, dat u diezelfde dag niet eerst een andere cattery gaat bezoeken, dit ivm het overdragen van mogelijke bacteriën/infecties.


Wanneer u besluit een kitten te reserveren vragen wij alvast een aanbetaling van  € 400,–, deze word in mindering gebracht als u het kitten op komt halen,  wij  zullen u nadien zo goed mogelijk  op de hoogte houden over uw kitten  doormiddel van updates en foto's.  Bij annulering van uw kant wordt  de aanbetaling niet terug betaald.  
Een kitten dat als fokdier  verhuisd, hiervoor geldt een andere prijs..

Wij zijn aangesloten bij raskatten vereniging NLKV (Nederlandse Langhaar Katten Vereniging), hier zullen de stambomen aangevraagd worden.